Diensten

Hypotheken
Een hypotheekadvies is maatwerk en kan niet zonder persoonlijk advies. Geen situatie is namelijk gelijk. De Jong Bemiddeling is een onafhankelijk tussenpersoon, ook voor Hypotheken. Wij doen zaken met alle grote maatschappijen en geldverstrekkers, hierdoor kunnen wij u ten alle tijden een passend voorstel doen. Onze adviseurs zijn aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs. Bent u voornemens binnenkort een nieuwe woning te kopen of wenst u uw huidige hypotheek nader te laten bekijken, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over een passende hypotheekvorm.

Makelaardij
Vanaf heden kunt u ook bij ons terecht voor de aan- en verkoop van uw woonhuis. Wij hebben ervoor gekozen om samen te werken met een erkende NVM makelaar: Immospot.

Maatschappijen
Voor een overzicht van onze agentschappen, klik hier

Regiobank
Persoonlijk advies, de bank waar u voor al uw geldzaken terecht kunt zoals: diverse spaarmogelijkheden / een compleet betaalpakket (wereldpas, internet bankieren en ideal) / lenen / beleggen / hypotheken. Altijd een aantrekkelijke spaarrente. De Regiobank valt onder het deposito garantiestelsel. Klik hier voor de actuele spaarrente

Verzekeringen
Er bestaan tegenwoordig een groot aantal verzekeringen. U kunt het zo gek niet bedenken of het is wel te verzekeren. Maar welke voorwaarden en dekking past het best bij u? Graag inventariseren en adviseren wij u over een passend product voor de te verzekeren zaak. De Jong Bemiddeling is een onafhankelijk assurantie tussenpersoon. Ons agentschap reikt van maatschappij A tot maatschappij Z. Op deze wijze zijn wij er van overtuigd u ten alle tijden een mooi product te kunnen aanbieden. Uiteraard tegen een concurrerende premie en met uitstekende voorwaarden. De Jong Bemiddeling is gespecialiseerd in zowel particulieren- als zakelijke verzekeringen. Heeft u een vraag over een verzekering of wenst u een offerte te ontvangen. Neemt u dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Overige producten
Naast Hypotheken en verzekeringen biedt De Jong Financiële Bemiddeling meer. U kunt bij ons ook terecht voor consumptieve kredieten, spaar- en beleggingsproducten. Aangezien dit zeer adviesgevoelige producten zijn, vragen wij u contact met ons op te nemen als u meer over deze producten wilt weten.