Sandra de Callafon Mediation

Aangenaam kennis te maken ik ben  Sandra de Callafon. Ik ben 50 jaar en sta dus midden in het leven. Sinds 2000 ben ik getrouwd en samen hebben wij een prachtige dochter van 19. Met het gezin wonen wij in Rhoon net buiten de drukte van Rotterdam. 

Als persoon  en mediator heb ik interesse in mensen en  ben ik harmonieus ingesteld.Verder ben ik een open persoon met een groot inlevingsvermogen, zonder te oordelen.

Jarenlang heb ik full time gewerkt in de financiële wereld  waarvan de laatste 23 jaar als Key Accountmanager bij een verzekeringsmaatschappij. Na 23 jaar hield mijn functie op te bestaan .  Dat heeft mij er toe gezet om na te denken over wat ik echt graag  wilde gaan doen met mijn resterende  “werkende” leven.  Iets waar mijn hart ligt en dat bracht mij uiteindelijk op Mediation. Inmiddels ben ik een MFN  (geregistreerde mediator en RFEA Register financieel echtscheidingsadviseur.  Het MFN (www.mfnregister.nl) is een kwaliteitsregister en dat  houdt o.a.  in dat ik door middel van intervisie bijeenkomsten en bijscholing  mijn kwaliteit als mediator dien te waarborgen . Als MFN  familie mediator heb ik diverse specialisaties zoals familie ( scheiding) mediation en arbeidsmediation. Voornamelijk werk ik in Rhoon, Barendrecht en omgeving maar desgewenst ook  elders.

Ik begeleid stellen tijdens hun scheiding. De aspecten van het scheidingsproces kunnen in drie hoofdlijnen onderverdeeld worden sociaal/emotionele aspecten, juridische aspecten en fiscale/financiële aspecten.  Een periode van scheiding is een heftige en emotionele periode.In feite neem je afscheid van je oude leven en is het een rouwproces. Achteraf hoor je vaak dat gescheiden mensen zeggen dat  die periode als een soort waas voorbij is gegaan.Ik wil dan voor jullie de persoon zijn die  overal aan denkt en ook alles bespreekbaar maakt. Zodat als jullie  er later op terug kijken de scheiding op zorgvuldige en respectvolle wijze is geregeld en jullie beiden klaar zijn voor een nieuwe fase. Om op elk gebied de juiste gesprekspartner te zijn heb ik diverse aanvullende opleidingen gevolgd zoals kindercoach van  het programma “de kinderen scheiden mee” en een extra opleiding tot (RFEA)  Register Financieel echtscheidingsadviseur. Tijdens deze opleiding leer je alles over het financiële en fiscale gedeelte van een scheiding zoals vermogensverdeling, pensioen , alimentatie berekenen , fiscale gevolgen etcetera. Zo doende kan ik  voor jullie het hele traject van A tot Z begeleiden. 

Klik hier voor meer informatie om naar de website te gaan